De ce Heller?

Heller este unul dintre cei mai importanți producători mondiali de burghie profesionale, calitatea de excepție a produselor marca Heller fiind rezultatul unui proces constant de inovare. Fie că este vorba de soluții de găurire în beton, asfalt, piatră, granit, cărămidă sau lemn, produsele Heller își bazează succesul pe capacitatea de a se ridica la nivelul exigențelor utilizatorilor din domeniul construcțiilor.

Compania Heller a fost înființată acum mai bine de 165 ani, însă tradiția fabricării de burghie de înaltă calitate, cu care numele Heller este sinonim, vine din 1583, de când datează prima mențiune referitoare la aprobarea primită de producătorul de burghie Jacob Heller din Schmalkalden/Thüringen (Germania) în vederea desfășurării activității.

Pentru Heller, calitatea este mai mult decât un simplu cuvânt, excelenta reputație de care se bucură de mai bine de 400 de ani fiind rezultatul calității înalte și constante pentru toate produsele și serviciile oferite. Succesul calității managementului a fost confirmat prin obținerea certificării DIN ISO.

Heller produce burghie și sisteme de găurire, precum și o gamă extrem de largă de produse care acoperă toate aspectele procesului de găurire. Vorbim în special de soluții specifice pentru găurirea unor materiale precum beton armat, granit sau sticlă, precum și despre sistemele inteligente ce permit efectuarea de găuri cu adâncimea de până la 3 m.

Heller Tools GmbH pune un accent semnificativ pe responsabilitatea socială corporativă. Compania este angajată în practici durabile și respectă normele stricte privind mediu și siguranță. Aceasta contribuie activ la comunitățile locale și promovează valorile etice în toate aspectele afacerii sale.

Heller Tools GmbH este o companie de încredere în industrie, cunoscută pentru calitatea și inovația sa în producția de unelte și accesorii. Cu o istorie de peste un secol, compania continuă să evolueze și să ofere soluții de înaltă calitate pentru clienții săi din întreaga lume.

SC TAKTFEST SRL este unic importator și distribuitor în România al produselor marca Heller.

'