Burghiele Heller Germania – calitate imbatabilă de 5 ori

Compania Heller, unul dintre cei mai importanți producători mondiali de burghie profesionale, oferă soluții profesioniste pentru găurirea în beton, asfalt, piatră, granit, cărămidă sau lemn, alături de sisteme inteligente ce permit efectuarea de găuri cu adâncimea de până la 3 m. TAKTFEST SRL este unic importator și distribuitor în România al produselor marca Heller.

Burghiele Heller, rezultat al unui proces constant de inovare, se remarcă prin următoarele:

  1. Muchiile de tăiere din carbură de tungsten, grație tehnologiei patentate de Heller, cu optimizare pentru găurirea în materiale dificile, precum beton armat și piatră.
  2. Spiralele sunt fabricate folosind tehnologia de măcinare. Sunt realizate dintr-o bucată, ceea ce asigură acuratețea liniei spiralei, un proces de găurire mai silențios și îndepărtarea continuă a prafului rezultat.
  3. Forma de spirală patentată echivalează cu o viteză crescută în forare, cu o transmisie ideală a energiei de impact și vibrație redusă.
  4. Tehnica specială de întărire reduce semnificativ probabilitatea ca burghiele Heller să se rupă, chiar la impactul cu suprafețe ranforsate. Burghiele își mențin flexibilitateaindiferent de lungime.
  5. Fiecare burghiu Heller este testat în mod riguros la finalul procesului de fabricare. În cazul unor deviații de la standard, detectate la nivel de microni de senzori controlați de computer, burghiul este ajustat, pentru a asigura de fiecare dată, la utilizarea în mediul real, forarea cu precizie și nivel scăzut de vibrații.
'