TAKTFEST™ este un nume consacrat pe piața consumabilelor pentru scule electrice din România, oferind clienților și partenerilor săi o gamă de produse premium Made in Germany, soluții tehnice, consultanță și servicii de cea mai înaltă calitate.

Povestea TAKTFEST™ începe în urmă cu mai bine de 20 de ani prin înființarea companiei în 1999, în Iași. Activitatea s-a concentrat în primii ani pe distribuția de organe de asamblare și consumabile pentru scule electrice la nivel local. Începând cu anul 2003, TAKTFEST™ devine importator pentru mai multe companii germane cu vechi tradiții în domeniu. În același timp începe extinderea companiei la nivel național, cu importanți clienți în domeniul retailului și apoi prin furnizarea directă către mari companii de construcții.

În prezent, TAKTFEST™ deservește peste 500 de clienți în 25 de județe și municipiul București, firme de distribuție locale și regionale, magazine specializate, rețele de magazine DIY, utilizatori din domeniul construcțiilor.

Inima busines-ului TAKTFEST™ este  parteneriatul de peste 18 ani cu compania Heller Tools Gmbh, cel mai prestigios producător de burghie și sisteme de găurire german. Alături de Heller Tools, în portofoliul de produse TAKTFEST™ veți găsi pânzele pentru fierăstraie ekectrice MPS, discuri abrazive și diamantate Toroflex, scule de mână și biți de la Witte, sistemel complete de fixare chimică și mecanică Bossong și perii de sârmă Weiler.

Angajamentul echipei TAKTFEST™ este de a pune corectitudinea, seriozitatea, transparența și respectul la baza oricărei colaborări cu partenerii noștri. Noi, echipa TAKTFEST™, considerăm că aceste 4 principii stau la baza modelului win-win de business, durabil și de calitate, esențial pentru bunăstarea tututor.

CERE O OFERTĂ