Noi, când spunem Taktfest, spunem:

  • 17 ani de experiență în domeniul importului și distribuției pe întreg teritoriul României de scule și consumabile profesionale folosite în sectorul construcțiilor;
  • O companie cu capital 100% românesc, ce pune accentul pe obiectivele și beneficiile clientului: avem expertiza de a oferi soluții complete și complexe clienților noștri, fie ei utilizatori finali, magazine specializate, rețele naționale de distribuție sau mari lanțuri de magazine de tip bricolaj;
  • Mândria unor parteneriate autentice și durabile cu furnizorii noștri principali din Germania HELLER GmbH, MPS Sägen GmbH, Toroflex Schleifmittel GmbH și Witte Werkzeuge, al căror unic reprezentant și distribuitor în Romania suntem.

Astfel, HELLER GmbH este producător de burghie și sisteme de găurire, reputația excelentă a produselor marca Heller fiind rezultatul unei experiențe de peste 430 de ani în producerea burghielor și inovarea sistemelor de găurire, precum și unei game extrem de largi de produse care acoperă toate aspectele procesului de găurire. MPS Sägen GmbH produce și exportă pânze pentru fierăstrău pendular electric, pânze pentru fierastrău sabie, discuri pentru circular, carote și fierăstraie de mână, iar Toroflex Schleifmittel GmbH este unul din principalii producatori europeni de discuri abrazive (debitare, polizare) și discuri diamantate pentru beton, plăci ceramice și asfalt. Compania germană Witte Werkzeuge este unul dintre cei mai importanti producatori din Europa de șurubelnițe, clești, biți, adaptori, fiind totodată și un furnizor tradițional al industriei auto germane. Toate părțile componente ale produselor sale sunt fabricate în Germania, compania bazându-și evoluția pe inovații constante în ceea ce privește forma și materialele folosite la fabricarea acestora.

Parteneriatele consolidate în decursul timpului cu cei trei producători germani ne onorează, la standardul înalt de calitate al produselor fabricate de aceștia și comercializate de noi în România adăugându-se angajamentul durabil al Taktfest de a pune corectitudinea, transparența și respectul la baza oricăror colaborări.

Consideram că aceste principii stau la baza unui model de afaceri durabil, esențial pentru sănătatea financiară a companiei noastre pe termen lung, precum și pentru bunăstarea clienților noștri.