Biții Witte Werkzeuge

În materie de biți și adaptori, pe www.taktfest.ro veți găsi un singur nume: WITTE WERKZEUGE. Este compania germană ale cărei baze au fost puse în 1785 și care în prezent este unul dintre cei mai importanti producatori din Europa ale produselor menționate mai sus, fiind totodată și un furnizor tradițional al industriei auto germane.

 

Buna calitate a uneltelor nu este consecința doar a folosirii de materiale de calitate superioară, procese de fabricație atent controlate de calculator și mașini de înaltă precizie. Este nevoie și de ochiul atent al oamenilor bine instruiți, de inovații și de expertiza fiecăruia dintre cei implicați. Calitatea constantă este unul dintre atuurile produselor WITTE WERKZEUGE, printr-un proces permanent de monitorizare și control a procesului de fabricație, de la concepere și design până la producție și distribuție.

Biții fabricați de WITTE WERKZEUGE se caracterizează prin transmisie optimizată de forţă, rezistenţă în lucru şi durată mare de viaţă, consecinţe ale calităţii oţelului utilizat şi tratamentelor speciale de călire. Procesul de fabricaţie al biţilor nu lasă loc pentru compromisuri, oferind soluţia corectă pentru orice necesitate.

Astfel, gama Industry se adresează aplicaţiilor industriale, duritatea biţilor fiind de 59-61 HRC. Gama Extra Hard este potrivită pentru înşurubarea cu forţă redusă şi constant în creştere, cu abraziune ridicată, când există riscul alunecării bitului din capul şurubului. Duritatea specifică de 62-64 HRC garantează o durată crescută de viaţă. La gama de biţi TIN, învelişul are o duritate de 2800 HV, aceştia fiind potriviţi pentru înşurubare continuă.

Detalii suplimentare despre biţii WITTE WERKZEUGE şi comenzi pe site şi la telefon 0232.261644.

'