Istoric

In 1987, Martin Pott incepe productia de panze intr-un garaj din Remscheid, inima industriei germane de scule de mana, primele produse fiind transportate la beneficiari intr-o cutie de pantofi. De la un garaj, MPS (Martin Pott Saegen) a ajuns astazi sa fie unul dintre cei mai importanti producatori de panze pentru fierastraie electrice din lume, cu beneficiari pe toate continentele. In ciuda acestei dezvoltari explozive in doar 34 de ani, MPS Saegen a ramas un business de familie puternic legat de traditiile si valorile germane, un business pentru care „Made in Germany” reprezinta mai mult decat un slogan, este o filosofie de viata.

MPS ofera clientilor sai cea mai larga gama de panze (peste 500 de repere) pentru fierastrau pendular, sabie si circular, dintre care 50 sunt unicate pe piata. Aceasta gama unica de panze acopera cea mai vasta gama de operatiuni de taiere in PAL, lemn, lemn tare, metal, otel, metale neferoase, PVC, aluminiu, lemn cu metal, materiale pentru izolatii, placi ceramice, sticla etc.

In prezent, nivelul ridicat de calitate si eficienta produselor MPS este garantat de utilizarea otelurilor de cea mai inalta calitate si a utilajelor de productie ultra moderne.