S.C. TAKTFEST S.R.L.
Iași, Aleea Grădinari nr. 4-5
         

Program showroom
Luni – Vineri: 8:30 – 17:30
Sâmbătă – Duminică: închis

Întrebări frecvente

Vă rugăm să parcurgeți secțiunea Întrebări Frecvente înainte de a ne trimite un mesaj.

Care este costul transportului pentru comanda mea ?

Toate comenzile sunt livrate prin curier rapid (Fan Curier), în orice locație din România aflată în rețeaua acoperită de curier. Cheltuielile de transport în cazul comenzilor sub 100 lei (valoare fără TVA) este de 20 lei. Livrarea comenzilor în municipiul Iași se efectuează gratuit.

Sunt persoană fizică, nu companie. Pot cumpăra de pe www.taktfest.ro ?

Da, iar contravaloarea produselor va fi achitată ramburs sau cu cardul online.

Cum pot plăti pentru produsele comandate ?

Modalitățile de achitare a contravalorii comenzii sunt cu cardul online sau ramburs, la primirea coletului.

Cine este Heller GmbH ?

HELLER GmbH este producător german de burghie și sisteme de găurire, reputația excelentă a produselor marca Heller fiind rezultatul unei experiențe de peste 430 de ani în producerea burghielor și inovarea sistemelor de găurire, precum și unei game extrem de largi de produse care acoperă toate aspectele procesului de găurire. SC TAKTFEST SRL este unic importator și distribuitor în România al produselor marca Heller.

Cine este MPS Sägen GmbH ?

MPS Sägen GmbH este o companie germană înființată în 1987 ce produce și exportă pânze pentru fierăstrău pendular electric, pânze pentru fierastrău sabie, discuri pentru circular, carote și fierăstraie de mână. SC TAKTFEST SRL este unic importator și distribuitor în România al produselor marca MPS.

Cine este Toroflex Schleifmittel GmbH ?

Toroflex Schleifmittel GmbH este unul din principalii producatori europeni de discuri abrazive (debitare, polizare) și discuri diamantate pentru beton, plăci ceramice și asfalt. SC TAKTFEST SRL este unic importator și distribuitor în România al produselor marca Toroflex.

Cine este Witte Werkzeuge ?

Compania germană Witte Wekrzeuge este unul dintre cei mai importanti producatori din Europa de șurubelnițe, clești, biți, adaptori, fiind totodată și un furnizor tradițional al industriei auto germane. Toate părțile componente ale produselor sale sunt fabricate în Germania, compania bazându-și evoluția pe inovații constante în ceea ce privește forma și materialele folosite la fabricarea acestora. SC TAKTFEST SRL este unic importator și distribuitor în România al produselor marca Heller.

CONTACT

[ninja_forms_display_form id=2]

SC TAKTFEST SRL
Iași, Aleea Grădinari nr. 4-5
CUI RO15167288
Nr. Reg. Com.: J22/117/2003

Tel./fax: 0232/261 644
Email: comercial @ taktfest.ro