Istoric

Bossong S.p.A, o companie germana care a trecut sub controlul total italian in 1962, este unda din cele mai prestigioase companii la nivel international in productia de sisteme de fixare pentru lumea constructiilor. Fondata de Carl Bossongg la Dusseldorf in anii ’40, Bossong-Werk Gmbh, in calitate de specialist in productia de scule si elemente de fixare, compania si-a extins ulterior productia completand-o cu cele mai moderne solutii in domeniul ancorarii chimice si mecanice, omologate CE-ETA.

Bossong S.p.A. este certificata de Intertek conform standardului national ISO 9001: 2015 referitor la proiectarea, fabricarea si vanzarea sistemelor de fixare si consolidare pentru constructii.

Astazi, uzinele au 5200 m2 de suprafata acoperita, inclusiv birouri, depozite, zone de vanzare, departamente de productie, ateliere de reparatii de echipamente, sali de testare si laboratoare chimice. Pentru testarea majoritatii produselor, Bossong foloseste propria camera dotata cu echipamente moderne, calibrate periodic si supuse controalelor pentru a verifica precizia performantei.