WITTE WERKZEUGE, de acum și în România

witte
Totul a început cu un ac: în 1785, Stephan Witte a început producția de ace pentru sectorul textil, pentru șeile cailor și cizmari. Curând, clienți din întreaga lume au început să folosească acele marca WITTE.

În 1950, WITTE a fost una dintre primele companii care a înțeles și recunoscut importanța procesului de automatizare, moment în care s-a orientat exclusiv către producția de scule de mână, menținând această direcție și în zilele noastre.

În prezent, compania germană WITTE WERKZEUGE este unul dintre cei mai importanti producatori din Europa de șurubelnițe, clești, biți, adaptori, fiind totodată și un furnizor tradițional al industriei auto germane. Toate părțile componente ale produselor sale sunt fabricate în Germania, compania bazându-și evoluția pe inovații constante în ceea ce privește forma și materialele folosite la fabricarea acestora. Cât privește succesul generat de designul ergonomic al elementelor de mâner la șurubelnițe, acesta ține de istoria recentă a firmei.

Cu mult înainte ca expresia “Made in Germany”să fie sinonimă cu ideea de “calitate înaltă”, WITTE își însușise valori precum inovația, precizia și fiabilitatea, părți integrante ale identității companiei.

WITTE WERKZEUGE este parte a grupului KIRCHHOFF, a cărui istorie se întinde pe parcursul a patru generații: de mai bine de 220 ani, grupul KIRCHHOFF își îndepwitte-portfoliolinește promisiunea de a oferi un plus de mobilitate și ușurință în muncă pentru oamenii din întreaga lume.

Din grup fac parte KIRCHHOFF AUTOMOTIVE (ce fabrică componente pentru autovehicule, de la piese simple la un șasiu complet, inclusiv pentru mașinile hibrid), KIRCHHOFF ECOTEC (fabrică mașini destinate colectării selective a deșeurilor), WITTE WERKZEUGE (producător de scule de mână – categoria premium) și KIRCHHOFF MOBILITY (producător de mașini pentru persoanele cu dizabilități).

În total, grupul are 10.000 de angajați în întreaga lume și o cifră de afaceri de 1,8 miliarde € la nivelul anului 2015.

În România, produsele marca WITTE sunt distribuite exclusiv de SC Taktfest SRL. În curând, revenim cu informații referitoare la produsele comercializate și prețurile aferente.