Toroflex – producător de discuri abrazive şi diamantate

toroflex

Compania Toroflex din Germania este parte a grupului de firme Swaty Comet, având o tradiție încă din 1879 în producerea de discuri abrazive.

Calitatea înaltă a produselor se bazează pe experiența acumulată în peste 130 de ani de activitate și inovații. Acesta este avantajul competitiv al grupului de companii Swaty Comet, reprezentând totodată garanția oferită clienților privind standardele ridicate calitate pentru produsele achiziționate.

În prezent, investițiile sunt orientate predominant către dezvoltarea de noi tehnologii și produse, precum și în direcția îmbunătățirii calității produselor existente. Discurile abrazive și cele diamantate sunt perfecționate în cadrul propriului Departament de Cercetare-Dezvoltare, ce reunește profesioniști cu un nivel ridicat de pregătire în domeniu, capabili să furnizeze soluții prompte și eficiente la cerințele pieței globale. De altfel, investițiile în dezvoltare și găsirea de noi soluții se reflectă în rezultatele de zi cu zi: compania participă în mod frecvent la competiții ce premiază inovațiile, câștigând diferite premii și medalii.

toro3

toro2

toro1
Toroflex Schleifmittel GmbH, în calitate de producător european de discuri abrazive (debitare, polizare) și discuri diamantate pentru beton, plăci ceramice și asfalt, este reprezentat în România de Taktfest; pentru alegerea optimă a produselor în funcție de tipul lucrării, speciliștii nostri vă vor consilia telefonic (de luni până vineri între orele 8:30 – 17:30) la numărul 0232.264644.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop