Noua generaţie de burghie Bionic Pro

bionic-pro

Înființată acum mai bine de 165 ani, compania Heller din Germania este unul dintre cei mai importanți producători mondiali de burghie profesionale pentru găurirea în beton, asfalt, piatră, granit, cărămidă sau lemn, acoperind întreg domeniul construcțiilor.

Numele Heller este sinonim şi cu noua generaţie de burghie Bionic Pro, ce stabilesc un nou criteriu de referinţă în forarea cu un nivel redus de vibraţii, la viteză mai mare şi cu o durată de viaţă crescută. Graţie designului inovator “Twinmax 3D” şi formei spirale optimizate, burghiul Bionic Pro permite dislocarea şi eliminarea rapidă a resturilor din materialului găurit.

Marginile de tăiere rotunjite, fricţiunea redusă, geometria mai stabilă a capului de forare cu punct dublu de centrare cresc durata de viaţă mai ales la forarea în beton şi beton armat. Suprafaţa întărită a burghiului reduce semnificativ posibilitatea ca acesta să se rupă, chiar şi la găurirea în beton armat.bionic

Datorită versatilităţii sale, Bionic Pro SDS Plus este unul dintre cele mai populare produse din segmentul burghielor fabricate de compania germane Heller. Chiar şi aşa, Heller îşi concentrează în mod constant eforturile în direcţia inovaţiilor menite să îmbunătăţească calitatea produselor sale, prioritare fiind aşteptările şi cerinţele clienţilor săi.

De notat faptul că Bionic Pro este certificat de Masonry Drill Bit Testing Association (PGM), în conformitate cu cerințele Institutului German pentru Tehnologia Construcțiilor (DIBt). În România, Taktfest este importator şi distribuitor unic al burghiului Bionic Pro SDS Plus şi al celorlalte produse marca Heller.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop