Inovații “Made in Germany”

jigsaw-blade-group-1

Martin Pott, fondatorul companiei germane Martin Pott Sägen (MPS) GmbH, lucrează în domeniul fabricării de pânze pentru fierăstrău încă din 1980, succesul său profesional fiind rezultatul asumării unei calități înalte pe tot parcursul procesului de producție, de la alegerea materiilor prime până la realizarea produsului finit, totul în Gemania și sub același acoperiș în cadrul fabricii sale din Wasserliesch.

Echipamentele utilizate pentru fabricarea pânzelor pentru fierăstrău sabie, a pânzelor pentru fierăstrău pendular și a fierăstraielor de mână sunt rezultatul unor investiții semnificative realizate în mod constant pe partea de cercetare, dezvoltare și logistică, utilajele folosite în prezent fiind caracterizate printr-un grad ridicat de automatizare. Pentru o performanță tot mai mare în procesul de tăiere, sunt studiate noi materiale și combinații de materiale; de altfel, parteneriatul cu Universitatea din Dusseldorf ia în calcul folosirea de materiale compozite moderne în construcții, fapt ce solicită adaptarea pânzelor pentru fierăstraie la acestea, în cazul în care este necesară tăierea lor.

SC Taktfest SRL este unic distribuitor în România al pânzelor marca MPS fabricate în Germania. Detalii suplimentare privind tipul optim de pânză pentru fierăstrău pendular sau fierăstrău sabie la telefon 0232 261644 sau prin e-mail la adresa comercial@taktfest.ro.

Profiborse1Profiborse2

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop