Despre MPS Sägen Germania

Istoria companiei MPS este strâns legată de numele fondatorului şi managerului său Martin Pott, denumirea acesteia fiind Martin Pott Sägen, prescurtat MPS. Anul înfiinţării a fost 1987, fiind axată încă de la început pe fabricarea de pânze performante pentru fierăstrău electric. Gândirea şi modul de acţiune inovative au condus în timp la plasarea companiei MPS în topul firmelor producătoare de pânze pentru fierăstrău, cu exporturi în întreaga lume.

Pentru cei de la MPS, angajamentul unei înalte calităţi este excelent redată de expresia “Made in Germany”: poziţionarea fabricii în Germania este strâns colerală cu strategia de calitate a acesteia. Succesul este asigurat de concentrarea pe ceea ce, an după an, a devenit un produs tot mai bun: pânze pentru fierăstrău pendular şi pânze pentru fierăstrău sabie, alături de carote pentru plăci ceramice. Toate materialele şi metodele de fabricare respect standardele de calitate DIN EN ISO 9001; oţelul folosit provine din Germania, Austria şi Suedia, iar pânzele sunt produse în fabrica din Wasserliesch folosind tehnologii laser patentate.

foto MPS 2

Detalii suplimentare privind produsele MPS Sägen şi stabilirea de parteneriate în vederea revânzării acestora la telefon 0232/261644.

 

 

0
    0
    Coşul tău
    Coşul tău este golÎnapoi la magazin