Întrebări frecvente

Toate comenzile sunt livrate prin curier rapid (Fan Curier), în orice locație din România aflată în rețeaua acoperită de curier. Cheltuielile de transport în cazul comenzilor sub 100 lei (valoare fără TVA) este de 20 lei. Livrarea comenzilor în municipiul Iași se efectuează gratuit.

Da, iar contravaloarea produselor va fi achitată cu ordin de plată.

Modalitățile de achitare a contravalorii comenzii sunt prin ordin de plată sau ramburs, la primirea coletului.

HELLER GmbH este producător german de burghie și sisteme de găurire, reputația excelentă a produselor marca Heller fiind rezultatul unei experiențe de peste 430 de ani în producerea burghielor și inovarea sistemelor de găurire, precum și unei game extrem de largi de produse care acoperă toate aspectele procesului de găurire. SC TAKTFEST SRL este unic importator și distribuitor în România al produselor marca Heller.

MPS Sägen GmbH este o companie germană înființată în 1987 ce produce și exportă pânze pentru fierăstrău pendular electric, pânze pentru fierastrău sabie, discuri pentru circular, carote și fierăstraie de mână. SC TAKTFEST SRL este unic importator și distribuitor în România al produselor marca MPS.

Toroflex Schleifmittel GmbH este unul din principalii producatori europeni de discuri abrazive (debitare, polizare) și discuri diamantate pentru beton, plăci ceramice și asfalt. SC TAKTFEST SRL este unic importator și distribuitor în România al produselor marca Toroflex.

Compania germană Witte Wekrzeuge este unul dintre cei mai importanti producatori din Europa de șurubelnițe, clești, biți, adaptori, fiind totodată și un furnizor tradițional al industriei auto germane. Toate părțile componente ale produselor sale sunt fabricate în Germania, compania bazându-și evoluția pe inovații constante în ceea ce privește forma și materialele folosite la fabricarea acestora. SC TAKTFEST SRL este unic importator și distribuitor în România al produselor marca Heller.